10 найкращих безкоштовних слотів для iPad

10 найкращих безкоштовних слотів для iPad

Сучасні онлайн слоти привертають увагу не лише любителів азартних ігор, а й любителів простих розваг. Захоплюючі сценарії, чудова графіка та безліч можливостей дозволяють вибрати гру на будь-який смак, при цьому не ризикуючи втратити гроші. Власникам iPad та інших пристроїв apple доступні найпопулярніші слоти абсолютно безкоштовно. Пропонуємо вам список 10 найпопулярніших безкоштовних слотів для iPad.


10. Monopoly Megaways 

 Розробник: BTG

Всім відома оригінальна гра з цікавим геймплеєм, що добре підходить під розміри iPad. Зовнішній вигляд слота чудовий - у грі з 6 барабанами відбувається досить багато цікавих дій. RTP становить 96,50%, що достатньо для отримання максимального виграшу (14700).


 9. Mustang Gold

 Розробник: Pragmatic Play

Оригінальна гра від Pragmatic Play, яка потрапила до десятки нашого списку безкоштовних ігор для iPad. Графіка високого рівня чудово виглядає на планшеті. Ігровий процес стає особливо захоплюючих при активації трьох бонусних функцій. RTP складає 96,53% із 25 лініями виплат.

 

 8. Rook's Revenge

 Розробник: Betsoft

Ця гра вже входить до списку класичних слотів, її назву ви знайдете у багатьох популярних списках. Незважаючи на довгий час, слот досі популярний. Гра в Rook's Revenge приносить задоволення не тільки через графіку, а й завдяки всьому геймплею. Ну а 3D графіка особливо приємна на iPad.

 

 7. Ted

 Розробник: Blueprint Gaming

Головною дійовою особою гри є персонаж відомої комедії - милий, але й одночасно пустотливий ведмежа на ім'я Тед. Під час гри ви не раз посмієтеся, так само, як і під час перегляду однойменного фільму. Додамо до цього цікаві бонуси. Ось точно з цієї причини грати у безкоштовну версію цього слота може бути дуже веселим!

 

 6. Game of Thrones Slots Casino

 Розробник: Zynga Inc.

Якщо ви любите фантастику, а також є шанувальником Ігри престолів, то цей слот для вас. Компанія Zynga Inc. подбала про створення фантастичного світу Семи Королівств у вигляді слотів. Навіть безкоштовна версія такого слота може стати захоплюючою. Головна мета – перемогти конкурентів у Лізі слотів. Справитися з роботою допоможуть додаткові функції, наприклад, Random Retrigger та Wilds Incrementer.


5. Bonanza

Розробник: Pragmatic Play

Попередження: шанувальникам солодкого не рекомендується! Слот Sweet Bonanza створений у 2019 році і з тих пір є рейтинговим серед гравців на iPad. Bonanza - це світ безлічі солодощів, фруктів та тортів. Перемога гарантує отримання однакових символів. Для перемоги потрібно набрати щонайменше 8 однакових символів. Слот складається з 6 барабанів та 5 рядів.

Щоб виграти, гравцеві потрібно ловити однакові символи. Якщо на полі виявляється 8 або більше однакових символів, то гравцеві надається виграш, розмір якого залежить від кількості та ціни символів. Серед головних функцій Tumble Feature (усі символи зникають, на їх місці можуть з'явитися нові) та Double Chance (гарантує велику кількість скатеррів).

 

 4. Aloha! Cluster Pays

 Розробник: NetEnt

Одна з головних особливостей гри – можливість створення незабутньої атмосфери. Програмне забезпечення розроблено від компанії Net Entertainment. Графіка гри заснована на образі Гавайських островів і створена у стиль мультфільму. Всі символи гри пов'язані з її головною тематикою. Барабани встановлені на тлі гавайського села, так що, якщо ви вирішили спробувати цей слот, попереду на вас чекає незабутня літня пригода.

Відео-слот складається з 5 барабанів і має 10 ліній виплат, RTP – 96.42%.

 

 3. Rainbow Riches

 Розробник: Gamesys

Якщо ви шукаєте безкоштовні слоти для iPad і до того ж, вас залучають сюжети з традиційними національними елементами, то ця гра для вас. Сценарій створено з урахуванням ірландських легенд. Після початку гри пропонується вибрати платну версію з депозитом у розмірі 10 доларів або почати грати у безкоштовний варіант. Щодня вибираючи шість символів із запропонованих назв, гравці отримують додаткові раунди, що дозволяють розкрити легенди та стати переможцем.


2. Thunderstruck II

 Розробник: Microgaming

Перша частина цієї гри по праву вважається однією з найкращих у своєму жанрі. Любителям змагань та нових викликів друга частина надає можливість виходу на новий рівень. Однією з особливостей першої та другої частин у тому, що можна отримати призи навіть під час гри на нереальні гроші.

 

 1. Gonzo's quest

 Розробник: NetEnt

Мабуть найкращий безкоштовний слот для iPad. Gonzo's Quest створений компанією NetEnt і протягом багатьох років є популярним серед любителів слотів за рахунок багатої графіки та бонусів. Головний герой гри – дослідник, який опиняється у лісі у пошуках загубленого міста. Так само, як і за звичайної платної версії, у безкоштовному слоті Gonzo's Quest пропонується безліч бонусних раундів. Захоплюючий сценарій, особливо на безкоштовній версії, подарує незабутній ігровий досвід.

news

Новини